De creativiteit en kracht van sport wordt zichtbaar in tijden van crisis!


Bijzondere tijden en uitzonderlijke situaties vragen om creativiteit van mensen. Hoe verzorgen we onderwijs, hoe blijven we fit en actief en hoe onderhouden we contact met onze naasten en vrienden?
De maatschappelijke roep om minder digitaal is verdwenen achter een donkere wolk van Corona - Covid-19. De digitale wereld biedt, door nood gedwongen voor vele een oplossing in werk, sport en sociaal contact. Terwijl gezinnen in sociale quarantaine leven, ‘opgesloten’ zijn in huis en tuin zorgt de online wereld voor verbindingen. Onderwijs op afstand, digitale consulten met arts en hulpverleners, en online sport- en beweeg activiteiten in overvloed. Het is bijzonder om te zien dat een internationale crisis en dwangstelling leidt tot samenhorigheid op het internet. Top volleyballers en judoka’s inspireren en dagen elkaar uit met een online challenge en je hebt diverse mogelijkheden om online webinars, cursussen of sportlessen te volgen. 

Inspiratie video's social media

Vele sporters en sportaanbieders ‘posten’ content op eigen kanalen om anderen te inspireren. Geweldig om te zien hoe creatief iedereen is.
Het zou alleen spijtig zijn als al waardevolle content, inspiratie en hoogwaardige kennis verdwijnt in de tijdbalken van snelle socials zoals Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. 

Deze inspiratie mag niet verloren gaan

Jullie inspiratie is nu en die inspiratie mag niet verloren gaan. Upload daarom jouw video's op sportsinspirator en deel jouw creativiteit met de wereld. 
Uiteraard onder vermelding van jouw eigen naam, social kanaal en evt bedrijfsnaam.

Dit platform is een ‘social return’ van sportprofessionals naar de maatschappij. Het platform is gratis voor eenieder die geïnspireerd wil raken met betrekking tot sport en beweegactiviteiten. Waarom? Omdat het team van professionals dat achter de Sports Inspirator zit gelooft dat de enige manier om ‘de wereld’ echt een klein beetje te veranderen, is om inspiratie te delen met elkaar. Jouw kennis en ervaring is waardevol voor een ander, en zo is ook de kennis en ervaring een aanwinst en inspiratie voor jou. 

Deel jouw content en initiatieven, immers van een maatschappelijk probleem moet je geen verdienmodel maken!
Doe jij mee? Inspireer jij de hele wereld, i.p.v. alleen jouw achterban?

Onderstaande (top)sporters gingen je voor:

Yannick van Harskamp (volleybal)


Lieke Klaver (atletiek)


Juul Fransen (judo)

 

Onze Sport Inspirators

Naam: Juul Franssen
Topsport: Judo
Geboortedatum: 18 januari 1990
Woonplaats: Heinenoord, geboren Venlo
Instagram: juulfranssen
Facebook: JuulFranssen90
Website: www.juulfranssen.com

Naam: Lieke Klaver
Topsport: Atletiek
Geboortedatum: 20 augustus 1998
Woonplaats: Enkhuizen, geboren Velsen
Instagram: liekeklaver

Naam: Yannick van Harskamp
Topsport: Volleybal
Geboortedatum: 2 april 1986
Woonplaats: Nijmegen, geboren Zwartsluis
Facebook: yannick.vanharskamp
Website: www.njoylife.nl